Compositie: Solo zangeres met backing tracks.

Genre: Zuid Afrikaanse populaire hedendaagse en oude liedjes, opera & Pop muziek. Het publiek zal deze muziek ontdekken en beter nog worden verrast door vergeten album tracks.

Informatie over de artiest
Zoë Dlamini is een zangeres/ entertainer. Ze combineert liedjes met backing tracks waardoor ze in staat is authentieke culturele liedjes te zingen. De playlist bevat muziek van verschillende genres, een perfecte keuze voor omlijsting van uw cocktail party’s of diners, conferenties/congressen etc. Voor andere evenementen is haar repertoire altijd aangepast aan het thema/sfeer van het evenement en het soort publiek. Zoë’s muziek neemt het publiek mee op een muzikale reis door de hits uit vervlogen jaren. Belangrijk in deze is haar bereidheid om rekening te houden met speciale verzoeken om zo te zorgen voor een vrolijk publiek en een tevreden klant!!

Het zingen van Zuid Afrikaanse muziek met zijn kenmerkende geluid dragen bij aan haar missie haar erfgoed/cultuur uit te dragen om zo een beter imago over Afrika te creëren. Dit door het zingen van oude classics van beroemde Zuid Afrikaanse artiesten. Fantastisch repertoire zoals: Ibhabhalazi, Pata Pata van artiesten zoals Miriam Makeba. Naast dit alles is Zoë tevens oprichter en de eigenaar van Zoe Zulu Productions.

BIJZONDERE OPTREDENS

2018 INTERNATIONALE VROUWENDAG HET MOZAIK THEATER WIJCHEN

2018 INTERNATIONAL WOMEN’S DAY PARK THEATER EINDHOVEN

2018 THE AFRICA FESTIVAL DEN HAAG

2018 NABC AMBASSADORS DINNER 2018 RABOBANK HOOFDKANTOOR UTRECHT

 

Budget indicatie

€ 300- € 3.000

Wij willen hierbij vermelden dat dit slechts een indicatie is. Indien u informatie wenst te ontvangen voor een boeking zult u een exacte prijsopgaaf ontvangen welke is opgesteld op basis van uw evenement en daarbij behorende wensen.