Coaching bij je Zoeloe-dialect en -accent

(Voor koren, ensembles, audities, wedstrijden, concerten, theatervoorstellingen en films)

Muziek maakt van oudsher een wezenlijk onderdeel uit van onze taalbeleving en wanneer je het in combinatie met gesproken taal gebruikt, kan het een enorm krachtig hulpmiddel vormen. Kijk bijvoorbeeld maar naar Shakespeare!

Muziek vormt een enorm nuttig hulpmiddel bij het kweken van meer begrip voor andere culturen in een moderne, multiculturele samenleving. Tijdens onze activiteiten komen mensen met een verschillende afkomst, religie en cultuur samen om van en met elkaar te leren. Zo proberen we de kennis en het begrip van andere culturen sterk te verbeteren.
Daarom is muziek zo’n ideaal hulpmiddel bij het leren van een nieuwe taal, vooral bij kinderen. In onze moderne, multiculturele samenleving is muziek ook uitermate geschikt om het ijs te breken.

Aandacht voor het kiezen van de juiste muziek voor leerlingen en experts:

  We hebben een groot aantal verschillende nummers, van kinderliedjes tot moderne popnummers, die allemaal eenvoudig zijn te begrijpen voor jong en oud.
  We selecteren de nummers naargelang wat je in een koor zingt. Waarom zou je ze niet eens kennis laten maken met een nieuw nummer?
  Lessen worden aangepast aan het juiste niveau en als het nodig is, kan ik zelf ook aanwezig zijn tijdens koorrepetities.
  Na deze lessen hebben leerlingen de juiste vaardigheden om hun nummer in het openbaar te zingen. Zeg maar dag tegen ‘beschamende’ karaoke-optredens!
  Zoë is een dialectcoach en woont in Wijchen. Ze werkt vooral in een culturele setting, waarbij ze leerlingen van 7 tot 75 coacht! Eigenlijk iedereen die enthousiast is om iets te leren.

Blijf jong en vitaal!!!!

Bij het leren van een nieuwe taal stimuleer je je geest. Blijf leren en blijf op die manier jong en vitaal!

Zoë begeleidt je in een-op-eensessies of samen met anderen in een groep tegen de onderstaande tarieven. Als je verder weg woont, is het ook mogelijk dit via Skype te doen!

Voor coaching gelden de volgende tarieven, exclusief 21% btw (leerlingen onder de 21 betalen geen btw):

Sessie van 1 uur: €225 voor groepen (maximaal 15 personen)
Sessie van 1 uur: €225 voor bedrijven (maximaal 15 personen)
Individuele coaching: prijzen zijn op aanvraag

Coaching via Skype/telefoon is ook mogelijk.

 

Planning:

Zoë plant elke dag Skype-sessies van 10:00-16:30, ook in het weekend voor diegenen die door de weeks niet kunnen.

Buiten kantooruren kunnen individuele afspraken worden gemaakt van 19:30 tot 22:30 voor diegenen die overdag al een volle agenda hebben!

Wat kun je verwachten van een sessie met Zoë?

  • Lessen in uitspraak: met leuke instructies voor alledaagse uitspraak en prosodie die je helpen bij het zingen.
  • Afleren van je accent: daarbij gaan we in op de woordenschat die relevant is voor jouw muziek- of dialoogteksten. Geniet van de tongbrekers!
  • Na elke sessie krijg je een audio-oefening mee die je thuis kunt doen en speciaal is afgestemd op de dialoogteksten die je nodig hebt.
  • Je hebt daarom geen extra sessies nodig!